Jag undrar om jag åker utomlands i 14 dagar och får f.f.redan andra el.tredje dagen. Kan jag då vänta de 10-12 dagarna som är kvar och gå till doktorn när jag kommer hem istället? Är det farligt att vänta så länge om jag mår någorlunda bra.Min puls brukar ligga runt 100.Eftersom jag sedan 1986 har en mekanisk hjärtklaff så äter jag redan Waran. Jag äter också Multaq,Metoprolol,Atacand,Simvastatin,Normorix och Felodipin(himla massa). Jag hade mitt första f.f. i okt.-08 och har sammanlagt haft det 9gg.sedan dess. Måste alltid elkonverteras eftersom det ej försvinner av sig själv.

Svar

Visst kan du vänta med att söka läkare till dess du kommer hem. Allt beror på hur du mår, och oftast mår man bra vid flimmer. När du väl kommer hem kan det hända att du får vänta något med elkonvertering, då det oftast är ett krav på veckovisa PK-INR kontroller med värden mellan 2-3 innan elkonvertering kan bli aktuell.